browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Alternativ hjælp til nedtrapning af medicin – zoneterapi.

Skrevet af den 9. november 2013
Gæste indlæg fra Lene Damkjær

Som jeg tidligere har skrevet om, har jeg skrottet pillerne – fordi det var det rigtige at gøre for mig.

Men, da jeg næsten var nedtrappet af et hold piller, viste det sig, at disse piller havde holdt bivirkninger af nogle andre piller nede. Og de bivirkninger kom som et brag. PIS. Én læge mente at jeg måtte lære at leve med, at jeg altid ville have brug for piller. En anden læge mente, at jeg skulle lære at leve med mine smerter.

Jeg har via min gode zoneterapeut opdaget, at jeg er blevet overfølsom overfor sukker. Blandt andet nok fordi jeg har brugt sukker som smertelindring, da det giv vildest for sig. Igen noget PIS. Nu har jeg så læst og undersøgt en masse omkring sukkeroverfølsomhed og ved nu, hvordan det påvirker hjernen. Og det er ikke småting vi her taler om. De samme mekanismer gør sig gældende ved medicinforbrug!

Altså traf jeg en svær beslutning og valgt, at jeg nu stoppede alt min medicinforbrug – naturligvis med min læge på sidelinjen – og samtidig skrottede sukker. Jeg vil sku´ ha min hjerne for mig selv! Jeg har et program jeg nu spiser efter (ja, det er en del mere indviklet end blot at undgå hvidt sukker).

Har det været hårdt at droppe medicin og sukker samtidig?

Fandeme JA.

Fysisk ubehag, psykisk rutchebane, følelse af håbløshed og manglende handlemuligheder – PIS, PIS, PIS.

MEN, har det været indsatsen værd?

Fandeme JA.

Jeg er nu ved at være mig selv igen: medicinfri, klarsynet, optimistisk, klar til at takle livet.

Hvem/hvad hjalp mig igennem?

Tjah, nu er vi jyder jo ikke så nemme at vippe af pinden, så i stor udstrækning min egen viljestyre. Så hvis du træffer sådan en beslutning, så forpligt dig til den; bestem dig i hjertet for at ”nu er det nu” og fortæl verden om den. Desuden hjalp min dejlige familie og min zoneterapeut. Faktisk kunne han med sine magiske hænder lindre en del af de værste symptomer.  Jeg gik der en til to gange om ugen, da det var værst. Det beroligede en del af de fysiske gener, så jeg lige kunne klare mig igennem. Måske det ikke virker så godt for alle, som det gjorde for mig, men alligevel et råd jeg vil sende ud i verden. Hvad i så gør med det er helt op til jer, men for dem, der gerne vil have en midlertidig krykke at læne sig på under nedtrapning, ja da kan zoneterapi være en overvejelse værd.

Jeg ønsker dig medvind i dine bestræbelser (medmindre du er langhåret og spiser is, da må vindstilhed gøre det)

Se mere om Lene her: dicoaching.dk 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tak fordi i læste med på bloggen. Copyright 2014 af Daniel Brüssow Jensin