browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jeg vil gerne sige velkommen til Lene Damkjær som gæsteblogger på min blog (primært) om piskesmæld

Skrevet af den 14. april 2013

Hvad vil Lene fortælle om?

Lene er uddannet Life- og Business coach hun har senere videreundanet sig som Stress coach, og vil komme med gode råd samt sjove historier om livet som caoch. Lene vil også meget gerne svare på spørgsmål og give et råd HELT gratis, så tøv ikke med at komme med kommentarer og spørgsmål.

 

Lene Damkjær

Lene fortæller med humor om hvordan hun ser livet

Lene er selv Flexjobber, dog ikke grundet en piskesmæld, men grundet et ben der er skudt i smadder efter en fejlslået meniskoperation – Hun kender derfor alt til vores kamp med systemet efter en ulykke.

 

Lidt om Lenes Familie 

Jeg besøgte Lene og hendes mand Kim, udover at det var kanon hyggeligt, fik jeg følgende ud af besøget:

Jeg er født 26. juni 1968 i Sønderborg. Opvokset på det liflige Als. Gift med Kim, der er født i Esbjerg i det herrens år 1969.

Kim og jeg blev gift i 1995 efter at have kærestet i godt tre år – altså har vi kendt hinanden ca. halvdelen af livet – vildt.

Storken kom først med Victoria i 2000 og siden med Rebecca i 2004 – rigtig god gammeldags rækkefølge.

 

Mere om Lene

Uofficielt har jeg fungeret som coach, så længe jeg næsten kan huske. Allerede i skoletiden kom veninderne og skulle lade af eller have gode råd. Og alligevel valgte jeg en uddannelse indenfor økonomi. Et meget fornuftigt valg hvis mine forældre skal sige det. Men coaching ligger mig i blodet, så før eller siden måtte det dukke op igen. Den medfødte lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv.

I 2009 tog jeg derfor uddannelse til Life- og Business Coach fra det velrenommerede coachingfirma Manning Inspire. Uddannelsen selv blev begyndelsen på en seriøs rejse udi selv-udvikling.

I 2010 valgte jeg en overbygning som Stress Coach fra det lige så velansete Axept, og så var jeg ellers godt på vej.

Jeg har siden 2010 arbejdet i min mands firma – Damkjær Inspire – sideløbende med fast ansættelse.

2010 blev jeg ansat hos UngeFocus, alias anden aktør. Her arbejde jeg med coaching af unge mennesker, der skulle finde vej væk fra kontanthjælpen.  Nogle skulle coaches på at indrette sig efter eller overvinde deres psykiske diagnoser, som f.eks. ADHD, PTSD, social angst, depression, eller aspergers. Andre skulle holdes i hånden eller losses syd for ryggen for at få fingeren ud og komme i gang med jobsøgning

2012 blev jeg overflyttet til søsterfirmaet SamFocus, hvor jeg kom til at coache ledige i alle aldre. Her har jeg som del af coachingen også arbejdet med kompetenceafklaring, ressourceprofiler og sociale skel. Jeg elskede mit job, virkelig, men så, at vilkårene var for hårde og begyndte at føle stressen gribe fat i mig.

I slutningen af 2012 bestemte jeg mig derfor for at satse alt på vores egen virksomhed, og sagde det faste arbejde op.

Arbejdet som coach er fedt. Jeg elsker følelsen af at have hjulpet nogen videre. Elsker fornemmelsen af at jeg hjalp nogen med at klare en stor udfordring, eller finde deres rette hylde i livet. Og i dag bliver jeg stadig glad, når jeg tænker på den kvinde, der var så hårdt ramt af PTSD (Post Traumatisk Stress Syndrom) at hendes nærmeste relation var hendes sofa. Denne kvinde, der nu glad arbejder på den planteskole jeg formidlede kontakten til. Eller den unge kvinde i afklaringsforløb med fibromyalgi. Hun fortalte mig, at jeg var den eneste, der holdt hende fra en depression og fik hende til at huske, hvordan det var at le. Den generte unge fyr, der med blussende kinder gav mig et stort kram til afsked, efter at have fået et kærligt los bagi, som fik ham til at passe sin kommende chef op og aftvinge ham drømmejobbet. Wauw, bare det at skrive om det får mig i fantastisk humør igen.

Det jeg brænder for er at se resultater i mennesker. Se deres ansigt lyse op i erkendelse af, hvad der har holdt dem tilbage eller forbløffelse over langt om længe, at finde svaret inde i dem selv. Se glæden ved at have overvundet en forhindring. Se overraskelsen, når en gruppe finder ud af, hvad en kommunikationsøvelse kan bidrage med i deres dagligdag.

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tak fordi i læste med på bloggen. Copyright 2014 af Daniel Brüssow Jensin