browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kontakt

Tøv ikke med at kontakte mig.

 

Har du en kommentar du ikke har lyst til at skrive på bloggen, et spørgsmål du helst vil stille privat, eller vil du gerne have min hjælp så står både telefon nummer, email og facebook navn i bunden at denne side.

 

Men hvad kan jeg så hjælpe med?

 

Det er jo op til dig, jeg har som jeg skriver i bloggen oplevet meget i de år jeg har været ramt af piskesmæld og har en del erfaring jeg gerne vil dele ud af, et af de vigtigste er at skrive dagbog, for det er så svært at huske alle generne når man skal genfortælle dem.

Tag piller med omtanke, det er ikke sikkert at din læge ved noget om piskesmæld og det er slet ikke sikkert at lægen ved hvad der er bedst for dig, læs evt. Pillernes mørke skygge får mig til at gyse

Jeg anbefaler også at man får fortalt familie og venner hvad det er man fejler og hvor mange gener man faktisk har, det kan betyde at man får større forståelse fra ens nærmeste, og det kan man have hårdt brug for. Her vil jeg meget gerne hjælpe, jeg stiller gerne op og fortæller lidt om mit forløb og tager imod spørgsmål.

 

Hvad kan det hjælpe?

 

 

Jeg har en uddannelse som blikkenslager og har efter endt uddannelse været daglig leder indtil jeg startede som selvstændig, et firma der kørte med god succes indtil efter ulykken der ændrede mit liv, jeg har formået at kæmpe mig tilbage til et godt job dog ikke på fuldtid.

Det kan hjælpe at familien hører fra en der er kommet videre i forløbet, især fordi der er en meget misforstået holdning om at piskesmæld er en sygdom der hersker blandt piger, der har det lidt dårligt i psyken – Og det er så langt ude som noget kan være – det er alle aldre og samfundslag der bliver ramt, og det er ikke kun bandt kvinder.

Kan jeg hjælpe gør jeg det – ingen med piskesmæld skal stå alene hvis det står til mig!

 

 

Mine oplysninger:

Mail adresse:

daniel@surfsmart.nu

Telefon nummer:

3018 9310

Facebook

www.facebook.com/br.jensin

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tak fordi i læste med på bloggen. Copyright 2014 af Daniel Brüssow Jensin