browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Så kom der sol og varme og det er godt for alle der har kroniske smerter

Skrevet af den 25. april 2013

Som jeg har skrevet før er det hårdt med kulde for folk med piskesmæld

Jeg bliver nærmest euforisk når der kommer lidt sol og varme, og denne gang er ingen undtagelse – jeg nyder at sidde i haven og se familien gøre sommerklar i haven.
de vælter rundt og alle 3 unger er helt vilde – det er bare fantastisk at se! Samtidig forsvinder nogle af spændingerne i muskler, nakke og skulder ja det er jo bare fedt og fantastisk!

Men…

Det er så nu jeg bliver mindet om at jeg ikke er supermand mere, faktisk er jeg ikke til noget fysisk mere.

for mig er det bedste i verden når mine børn råber faaar kom nu og vær med – så vi legede “far ligger og bliver hoppet på trampolinen” det er en kanon sjov leg og børnene elsker den, men det er bare nu jeg (efter jeg har overgivet mig) kommer i tanke om hvorfor vi ikke leger den leg, efter et par hop får jeg det første knæk i nakken og det giver så de næste par dage med ekstra ondt og ekstra middagslure.

Efter en uge er jeg ovenpå igen, og har kun den almindelige hovedpine og de almindelige smerter og efter endnu en uge med de “almindelige” gener skal jeg så lige holde en teltstang over hovedet i et par minutter imens de andre spænder ud. Det skulle jeg ikke have gjort og jeg ved det jo godt men det var jo bare lige…

Så nu et par uger efter at det blev bedre vejr er jeg klar til at blive siddende i min stol og kigge på løjerne – og jeg elsker det!!!

Hvis i ikke har hørt det før, så elsker jeg min kone og mine børn meget højt! Og jeg er så lykkelig for at jeg ikke skal tænke på de små fysiske ting, for dem klarer min dejlige kone!

Share Button

Et enkelt svar til Så kom der sol og varme og det er godt for alle der har kroniske smerter

  1. Jacqueline Jensin

    <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tak fordi i læste med på bloggen. Copyright 2014 af Daniel Brüssow Jensin