browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Så var der endelig lidt forår til mit hårdt prøvede piskesmæld

Skrevet af den 2. april 2013

Nu skal det Hele jo ikke gå op i brok

Den lange vinter har været hård for alle med piskesmæld, men dagen i går var lidt anderledes, vi kunne sidde i vores have for første gang i meget lang tid og det var fantastisk, jeg glæder mig så meget til at sommeren kommer!

Vores 2 ældste, Marcus og Phillip lærte at hugge brænde til vores bål, hjalp med at samle deres trampolin, fejede teresse og rev bede, min kone og drengene var vildt aktive, og jeg sad der lige i solen og nød at (de fleste) af mine nærmeste gjorde alt for at gøre haven forårs klar helt uden at brokke sig over at far sad der nød at der var varme til glæde for mit hårdt vinterpøvet piskesmæld.

4 timer blev det til i haven – for de voksne. For da vores yngste Michela kom hjem, var der lige endnu en gang hop, hop, hop, hop- ikke lige noget for fars piskesmæld, men dejligt at se deres glæde.

Vinteren har været ekstra hård i år

Jeg tror ikke der findes nogen med piskesmæld der ikke kan nikke genkendende til at vinterne 2012/2013 har været ekstra hård. Den lange periode med hård frost har givet nogle ekstra skavanker, jeg tror jeg har nævnt nogle før, men her er nogle af mine problemer der er kommet på grund at mit piskesmæld:

Jeg kan ikke holde til at have en tyk vinterjakke på da den tynger mine skuldre.

Jeg har ekstra smerter når det er koldt.

Børnene er mere inde, de får ikke brugt den samme energi og det kan man især mærke når man har daglig hovedpine.

Bare det at skulle ud og sidde i en kold bil kan være hårdt.

Jeg kan vælge mellem at svede helt vildt om natten eller at vågne med noget der ligner hold i nakken, fordi det er nærmest umuligt at få en stabil temperatur med de høje frostgrader der har været om natten.

Det er bare lige de mest synlige, og jeg er endda så heldig at have en familie der har accepteret mit piskesmæld, det er der desværre mange familier der ikke gør.

Kender du nogen der har piskesmæld? Eller anden form for kroniske smerter? Eller nogen der siger de har, som du ikke helt tror på?

tænk over at de har det hårdere end normalt når det er vinter.

Piskesmæld er ikke bare piv – Daniel Brüssow Jensin

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tak fordi i læste med på bloggen. Copyright 2014 af Daniel Brüssow Jensin