browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Så klap dog i og fortæl om det laser virker!

Skrevet af den 30. marts 2015

Jeg gider dårligt undskylde de lange pauser mellem jeg skriver herinde mere – men jeg er oprigtigt ked af det!
Der er meget i øjeblikket, og noget af det har heldigvis været socialt og det er bare fedt når der er tid til den del også 🙂

Så klap dog i!

Udover travlhed med arbejde, sygdom og med de dødsboer vi overtog i slutningen af sidste år, har vi på det sidste haft tid til det sociale liv, besøg på Sjælland, spisende gæster og afslutning/ opvisning til børnenes mange sportsgrene + skolearrangementer.

Og det er vel egentlig det livet går ud på, det er det i hvert fald for mig, et godt arbejde som jeg nyder og tid til venner og familie, så bliver det vel ikke meget bedre?

Når man er sammen med venner og familie får man tit kommentaren:

Havde du været en hund tog man dig med om bagved og afsluttede dine lidelser! 

Det er jeg efterhånden vant til og syntes egentlig det er en meget sjov kommentar, for der er jo en masse ting der skal tages højde for når man er syg, og hvad siger man egentlig til en man har spurgt hvordan det går med, og personen lige fortæller lidt om de smerter der er?

Nogen gange undrer venner og familie sig da også over at jeg ikke siger fra over for forskellige ting.

Vi var til noget klassehygge med Phillips klasse, her skulle vi spille stopbold med ungerne, det er jo ikke lige det smarteste for mig, men det gjorde jeg og det var hyggeligt! Jeg var godt nok syg 2 dage efter, men det var jo weekend og jeg skulle ikke noget, så de gik med slik og sofa med ungerne (for ikke at glemme konen)
Det er en af de ting jeg normalt ikke siger fra overfor, til gengæld har jeg lært at klappe uden at gøre det, for med 5 håndboldkampe, 6 opvisninger i spring/parkur + de andre opvisninger der er på sådan nogle opvisnings dage inden for 3 uger ville jeg have smadret min nakke og albuer så det ikke kun er 2 dage jeg ligger hvis jeg klapper med.

På et tidspunkt fandt jeg det pinligt og blev faktisk konfronteret når jeg ikke klappede i takt, jeg fandt derfor ud af at klappe uden at ramme, det er et kanon trick og kan klart anbefales!

Vi gør det alle sammen

Jeg kan egentlig godt forstå at at folk kigger skævt når man ikke gør som forventet, det er egentlig meget menneskeligt, og den anden dag faldt jeg så igen over et indlæg på facebook der fik mig til at tænke, der stod noget i stil med:

Jeg skal til møde med min sagsbehandler, hvilke symptomer skal jeg huske at fortælle? 

Jeg blev først lidt sur og tænkte at det vidste hun vel bedst selv, ellers fejlede hun vist ikke noget, men så trak jeg vejret og tænkte en ekstra gang, for hvad nu hvis hun mente:

Jeg har haft ondt og er ikke god til at huske alt, er der nogen råd til at huske alle symptomer? Her er dem jeg kan huske:

* Hovedpine

* Nakkesmerter

+  måske 5 andre ting og bare ikke var god til at formulere sig, så var det jo mig der pludselig var fordømmende, og besluttede, ligesom jeg tit gør når der i forskellige tråde anbefales piller, ikke at kommentere indlægget, og ved i hvad? Jeg havde det helt fint med det 🙂

Og så det laser, er det egentligt noget der virker?

Ja, det er det korte svar!

Det virker, desværre kan det ikke få det hele væk, men jeg var hos Charlotte 2 gange sidste gang jeg var i KBH og jeg må sige at albuerne nu “bare” er en fast ting ligesom piskesmældet, de er der, de gør ondt men hvis jeg husker at at strække ud er det ikke det store problem i hverdagen mere.

Hvad angår nakken syntes jeg til gengæld ikke der er lige så stor effekt, det er ligesom mange andre behandlinger jeg benytter, det er godt ca en dags tid, og så går det langsomt tilbage til normal tilstand.

Jeg har som sagt en ret voldsom piskesmæld og har gigt i hele nakken, så jeg er ikke i tvivl om at det vil kunne hjælpe andre, og syntes det er værd at tage et par behandlinger, der er ret hurtig effekt hvis det virker…

Og så lidt pral

Jeg har tabt mig, faktisk 8 kilo det sidste halve år, og jeg er stolt! Jeg skriver mere om det i mit næste indlæg, men ville bare lige prale 🙂

 

 

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tak fordi i læste med på bloggen. Copyright 2014 af Daniel Brüssow Jensin