browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Så var jeg pludselig bare rask, det var helt mærkeligt!

Skrevet af den 12. februar 2015

Alle kender vist det med at have feber, og pludselig med et trylleslag, så er du rask. Man kan slet ikke huske hvordan det var at ligge der i sengen med høj feber og syntes at det hele bare er for meget, og det sker også med piskesmæld!

 

En hel weekend uden andet en almindelig hovedpine

Jeg var for 2 weekender siden på en fantastisk kærestetur med min dejlige kone, det var på et hotel i Tyskland nær Kiel.
Vi havde glædet os som små børn til en weekend uden telefoner og internet i forbindelse med vores 13 års bryllupsdag.

I skal da lige se hvor vi så ud lørdag aften:

 

Sådan ser et ny forelsket par ud, på vej på restaurant

Sådan ser et ny forelsket par ud, på vej på restaurant på deres 13 års bryllupsdag

 

 

Vi var naturligvis klar over at der var en del ting vi skulle tage højde for på turen:

  • Middags luren, den skal jeg have hver dag, så en weekend var ikke en undtagelse.
  • Jeg drikker normalt ikke mere end et glas vin, da jeg så ligger forkert om natten og det kan medføre store problemer, men vi havde besluttet at det var lige meget denne weekend, vi kunne jo ligge i sengen hele weekenden.
  • Det er en lang køretur, jeg skal have en morfar når jeg har kørt langt, eller i det mindste en dag uden de store planer dagen efter.
  • Sengen, jeg har en vandseng, da det er den helt rigtige seng for mig, jeg sover meget dårligt, og ligger jeg ikke rigtigt giver det store problemer dagen efter.

Men denne weekend var bare helt anderledes, der var ingen problemer, jeg var lidt træt efter en lang køretur, men jeg er jo heller ikke 20 mere, så det er vel helt almindeligt?

At være så heldig at kun at have lidt hovedpine en hel weekend, ja faktisk fortsatte det helt til tirsdag morgen, det er en meget stor ting for mig. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår det sidst er sket, og jeg nød det, det var som at være rask igen!

 

Jeg glemte helt at jeg var syg

Vi kender det vist allesammen, vi har ligget syge hele ugen og er helt kåde over at være raske, så vi glemmer igen at lukke jakken og så går der ikke mere end et par dage før vi igen ligger med snotten rendende ud af næsen.

Jeg blev faktisk så kåd over at være rask at jeg glemte alle de små ting jeg skal tage højde for, som f.eks. puden i bilen, jakken der skal sidde tæt i nakken og jeg kan blive ved, faktisk begyndte jeg at drømme om at jeg ikke længere skulle være flexjobber, det er noget jeg drømmer meget om, jeg har skrevet lidt her om hvorfor.

Jeg var så sikker på at nu var der noget der var knækket på plads og begyndte at blive overmodig. Jeg havde lidt flere slåskampe med Marcus (vores ældste) Du kan læse om: Min familie der betyder alt for mig her.

 

Men jeg er stadigvæk hurtigst

Jeg er på mange forskellige punkter stolt af mine 3 børn, drengene er for eksempel i meget god form og begynder at blive lidt markeret begge 2. Marcus en nu kun 8 cm lavere end mig, så han begynder at syntes at han sagtens kan klare sin far. Jeg var tidligere i meget god form og har da stadigvæk nogle pæne ben muskler, egentlig er jeg meget godt tilfreds, men ville da gerne smide lidt af mave og bryst, men det var lige et sidespring 🙂

Marcus mener nu at han snart bliver stærkere end sin far, han var i hvert fald overbevist om at han var MEGET hurtigere end sin far, nu er jeg jo lidt af en dreng, og tager gerne en udfordring hvis det ikke er noget der skader mig, og jeg var jo ikke syg længere, så den “lille møgunge” (kærligt ment) skulle ikke tro at han var noget, så vi satte lige i løb på ca 150 meter – OG JEG VANDT, han vil helst ikke indrømme det, men det gjorde jeg!

Problemet var bare at alle mine gener kom tilbage på fuld tryk dagen efter!

 

Det modsatte fortegn

 

Nu er vi tilbage i feberen igen, for hvor de fleste ligger i sengen i et par dage, eller i hårde tilfælde, i en uge, er det lige omvendt når man er i min situation, jeg var rask i de par dage og jeg var så lykkelig!

Ville jeg så have taget den løbetur igen? Nej det ville jeg ikke hvis du spørger nu, men prøv at forestille dig den første rigtig varme dag med grill og boldspil med familie og venner. Prøv så at forestille dig at du aldrig må deltage i det sjov og ballade, det er min løbetur der kommer ud der – ville du tage  den løbetur?

 

Laser behandlingen

Jeg fik aldrig fulgt op på den med laser, det hjalp mig i næsten 2 uger og jeg har først nu begyndt at have problemer med albuerne igen – jeg skal have aftalt et længere forløb med Charlotte og håber at hun vil skrive lidt på min blog i den nærmeste fremtid, til dem der er nye læsere taler jeg om dette indlæg

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tak fordi i læste med på bloggen. Copyright 2014 af Daniel Brüssow Jensin